Siirry sisältöön
Vihersuunnitelmat

Vihersuunnitelmat

Kesä on hyvää aikaa miettiä mitä pihaltasi haluat, missä kohtaa tykkäät viettää aikaa ja missä aurinko paistaa makeimmin! Teetä vihersuunnitelma pihaasi niin pääset  toteuttamaan haaveitasi ja nauttimaan puutarhastasi. Suunnitellaan unelmiesi piha yhdessä!

Ennen puutarhasuunnitelman tekoa keskustelemme kanssasi perusteellisesti toiveistasi ja tarpeistasi pihan suhteen. Pihan tulee ennen kaikkea olla toimiva ja sopia asukkaiden elämäntapaan. Pihasuunnitelman hinta on alk. 250€. (rivitalon takapiha, etupiha tai omakotitalon alle 200m2 alue).  Matkakulut lisätään hintaan, jos on matkaa suuntaansa yli 40km. 

PIHASUUNNITELMAT YKSITYISHENKILÖILLE
Ammattilaisen tekemä pihasuunnitelma takaa toimivan ja kauniin pihan, joka on käyttäjänsä näköinen. Pihasuunnittelulla voidaan helpottaa pihan toivottujen rakenteiden ja toimintojen hahmottamista ja itse pihan rakentamista. Pihasuunnitelmaa kannattaa käyttää niin uusien pihojen rakentamisen avuksi, kuin vanhojen pihojen muuttamiseen käytännöllisemmäksi tai unelmien puutarhaksi. Oikeanlaisilla kasvivalinnoilla taataan pihan tunnelmallisuus ja kestävyys ympärivuoden vuodesta toiseen. Pihasuunnitelma on hyvä pohja pihan rakentamiselle, jonka voi toteuttaa itse tai osittain itse ajan kuluessa. Toteutuksen voi tilata myös avaimet käteen periaatteella.

Kestävän pihasuunnitelman periaatteena on käyttää ja kehittää pihan jo olemassa olevia hyviä, arvokkaita rakenteita ja ominaisuuksia sekä mitoittaa ja sijoittaa toiminnot niin, että ne helpottavat arjen toimintoja, näin tukien asukkaiden hyvinvointia. Meillä Mukula Puutarhoilla pihasuunnitelma lähtee aina ihmisestä. Pihan ja ympäristön suunnitelmalla vaikutetaan paitsi fyysiseen ympäristöön, myös ihmisten sosiaaliseen ja psyykkiseen ympäristöön. Aloitamme pihan suunnittelemisen perehtymällä pihan käyttäjän/käyttäjien tarpeisiin ja toiveisiin sekä pihan ominaisuuksiin, jotka suunnitelmassa nivotaan yhteen.

Osallistava vihersuunnittelu
Ottamalla käyttäjät mukaan vihersuunnitteluun varmistetaan suunnitelman toimivuus ja saavutetaan virkistävä, rentouttava ja stressiä vähentävä elin- tai työtila. Tämä menetelmä sopii erityisesti työyhteisöille ja taloyhtiöille, joissa tilalla on monenlaisia käyttäjiä ja tarpeita. Hyödynnämme erilaisia yhteistyötä tukevia työmenetelmiä, joilla kannustamme osallistujia luovaan ajatteluun ja joiden avulla kaikkien tarpeet tulevat kuulluksi suunnitteluprosessissa. Jokainen osallistuja pääsee vaikuttamaan lopputulokseen. Ota yhteyttä niin teemme teille tarjouksen!

 

PARVEKKEET JA TERASSI
Vihersuunnitelmat ja toteutus

Oikeanlaisilla kasvi- ja materiaalivalinnoilla voi vaikuttaa myös parvekkeen, terassin tai pation tunnelmaan ympärivuotisesti. Varsinkin lasitetuille parvekkeille ja terasseille voi rakentaa tunnelmallisen ja käytännöllisen oleskelutilan, josta on iloa talvellakin.

kasveilla tunnelmaa parvekkeelleTeemme budjettiisi sopivan kestävän ja kauniin parvekkeen tai terassin vihesuunnitelman ruukkuineen ja kasveineen. Parveke- ja patiosuunnitelmiin ei välttämättä tarvita piirroksia, mutta annamme mukaan aina kasvien ja materiaalien hoito-ohjeet.

Halutessasi myös toteutamme suunnitelman. Näin saat huolettomasti ja kätevästi kestävän ja kauniin vihersisustuksen omalle parvekkeellesi tai terassillesi. Varsinaisen terassin rakentamisen jätämme timpureille ja puurakentamisen osaajille.

Väriä syksyyn syysistutuksilla opiskelijabudjetilla

Parvekesuunnitelmat

Parvekkeiden ja terassien vihersuunnitelmien toteutuksista tehdään tarjous suunnitelman pohjalta. Toteutuksen hintaan vaikuttavat halutut materiaalit, kasvit ja työn määrä.

Parvekesuunnitelman hinta on alkaen 150€. Kysy sähköpostilla lisää tai soita.